westhighlandway.reismee.nl

Bamburgh naar Edinburgh

Laat in de middag nog een klein wandelingetje de andere kant langs het Castle. Douchen en naar beneden voor de Fish and Chips, dit hoorde zeker 1 keer op ons menu te staan om te eten. Veels te veel maar smaakte prima.

Daarna wachten tot het donker werd want we wilde het kasteel en het hotel verlicht op de foto zetten. Helaas gingen de buitenlampen bij het kasteel niet aan maar hier wel bij het hotel.

Op de kamer Netflix aan om de nieuwe afleveringen van Manifest te kijken.


De volgende morgen om 8 uur wakker, ontbijten, John ging voor de Egg Benedicts

en voor mij kwark en een geroosterde boterham.Na uitgeckeckt te zijn, de koffer in de auto en op weg naar Edinburgh.
Onderweg gebeld met DFDS en onze verzekering aangaande de scheur in de voorruit, advies is om gewoon door te rijden en in Nederland een nieuwe ruit erin te laten zetten.
Rond 11 uur gaan we de grens met Schotland over, dit moet natuurlijk vast gelegd worden.
Onderweg nog gestopt voor de lunch : stokbrood met philedelphia (dit is ons vakantiebeleg). Daarna door gereden naar Edinburgh en ingecheckt bij ons hotel voor de komende 2 nachten.
Na de koffers op de kamer te hebben gezet zijn we richting het centrum gelopen, met de eerste blik op het Castle van Edinburgh
en daarna een biertje, in het zonnetje, op een terras.

Morgen gaan we een rondje langs de hoogtepunten van de stad lopen.

Temperatuur max 14 graden wel droog en vanmiddag een zonnetje.

Reacties

Reacties

Leo & Anja Roodakker

Edinburgh is de place to be.
Fijn dat jullie het goed hebben en ee afwisseling zit in het ontbijt. Haha

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!